Matrix: voisi olla kansio ja kertoa miten asetetaan m.room.power_levels & m.room.server_acl #11

Open
opened 2021-10-05 19:18:54 +03:00 by Aminda Suomalainen · 1 comment
  • m.room.power_levels voisi olla copy-paste eventti miten massa-asettaa adminit ja moderaattorit fiksusti
  • palvelimia ei vielä ole tarvinnut bannata, mutta hyvä dokumentoida varmuuden vuoksi
  • m.room.retention tai miten asettaa automaattisiivous Matrixissa? Tosin ei ole mitenkään ajankohtaista, eikä Telegrammia tai Discordiakaan automaattisesti tyhjennetä.
* [x] `m.room.power_levels` voisi olla copy-paste eventti miten massa-asettaa adminit ja moderaattorit fiksusti * ei vain copy-paste https://gitea.blesmrt.net/mikaela/gist/src/branch/master/matrix/m.room.power_levels/README.md jossa ei ole muita piraatteja ja osa ei kuulu piraattihuoneisiin. * [ ] palvelimia ei vielä ole tarvinnut bannata, mutta hyvä dokumentoida varmuuden vuoksi * [ ] m.room.retention tai miten asettaa automaattisiivous Matrixissa? Tosin ei ole mitenkään ajankohtaista, eikä Telegrammia tai Discordiakaan automaattisesti tyhjennetä.
Aminda Suomalainen added the
question
[m]
labels 2021-10-05 19:18:55 +03:00
Aminda Suomalainen self-assigned this 2021-10-05 19:18:55 +03:00

Lisäksi m.server.join_rules voi olla oleellinen.

Lisäksi `m.server.join_rules` voi olla oleellinen. * [x] miten rajoitetaan huone vain työrauhalle * [x] jollekin muulle (pääteltävissä yllä) * [x] miten sallitaan koputtaminen (kunhan työrauha on mahdollista päivittää v9) * https://github.com/vector-im/element-web/issues/19208 * https://github.com/matrix-org/matrix-doc/issues/3451 * Lippulaivojen tuki: https://github.com/vector-im/element-meta/issues/43
Sign in to join this conversation.
There is no content yet.