Matrix-huoneiden päivitys versioon 9 -> 10 #16

Closed
opened 2 months ago by Aminda Suomalainen · 2 comments

Historiaa: #13

Huoneversion 7 koputus ja 89 rajoitus voidaan viimeinkin yhdistää huoneversiossa 10. Tämän pitäisi olla viimeinen huoneversiorumba pitkään aikaan ellei Matrix odotusten vastaisesti korjaa stateresettejään.

Historiaa: #13 Huoneversion 7 koputus ja <del>8</del>9 rajoitus voidaan viimeinkin yhdistää huoneversiossa 10. Tämän pitäisi olla viimeinen huoneversiorumba pitkään aikaan ellei Matrix odotusten vastaisesti korjaa stateresettejään.
Aminda Suomalainen added the
enhancement
[m]
labels 2 months ago
Aminda Suomalainen self-assigned this 2 months ago
Poster
Owner

Tämä on epäoleellinen asia. Meillä on nyt kaksi version 9 Spacea, joihin pääsee koputtamalla ja ne päästävät kaikkialle.

Mikäli joku yrittää liittyä huoneisiin suoraan, se on hänen ongelmansa kun menee Matrix Foundationin suunnitteleman flowin vastaisesti.

Mikäli jonkun Matrix-asiakasohjelma ei tue koputusta, se tuskin on puolueen ongelma, sillä se on määritetty Matrix specifikaation versiossa 1.1 (huoneversio 7) kun taas nykyinen versio on 1.3 (huoneversio 10).

Matrixin moderointityökalut ovat luokkaa selfhostaa palvelin ja tämä botti, joka sitten bannaa moderaattorisi heidän siivotessaan spämmiä tai bannatessaan sen aiheuttajia tai sitten ei välitä spämmistä ollenkaan jos tekijän MXID on liian pitkä.

Tämä on epäoleellinen asia. Meillä on nyt kaksi version 9 Spacea, joihin pääsee koputtamalla ja ne päästävät kaikkialle. Mikäli joku yrittää liittyä huoneisiin suoraan, se on hänen ongelmansa kun menee Matrix Foundationin suunnitteleman flowin vastaisesti. Mikäli jonkun Matrix-asiakasohjelma ei tue koputusta, se tuskin on puolueen ongelma, sillä se on määritetty Matrix specifikaation versiossa 1.1 (huoneversio 7) kun taas nykyinen versio on 1.3 (huoneversio 10). Matrixin moderointityökalut ovat luokkaa selfhostaa palvelin ja tämä botti, joka sitten bannaa moderaattorisi heidän siivotessaan spämmiä tai bannatessaan sen aiheuttajia tai sitten ei välitä spämmistä ollenkaan jos tekijän MXID on liian pitkä. * https://github.com/matrix-org/mjolnir/issues/200 * https://github.com/matrix-org/mjolnir/issues/322
Poster
Owner

Edellinen kommentti + Pikaviestimet/Pikaviestimet#17

Edellinen kommentti + Pikaviestimet/Pikaviestimet#17
Sign in to join this conversation.
Loading…
There is no content yet.